Jankai János

Jankai János 1967-ben született Magyarországon, négy gyermek édesapja. Húsz éve kezdett el foglalkozni pszichológiával, azon belül pedig a jungi analízissel. Ezt követően autodidakta módon mélyedt el Carl R. Rogers személyközpontú módszerében, és Viktor E. Frankl által alapított Logoterápiába. Számtalan ezoterikus módszert tanulmányozott, végül Gerald F. Kein hipnoterápiás rendszere mellett kötött ki hosszabb ideig. Folyamatos kutató munkát végzett az “Ultra-Deep” hipnózis, az “Ultra-Hight” hipnózis és a szomato-hipnoterápia területein, beleértve a metafizikai hipnoterápiát is. A későbbiek folyamán instruktori végzettséget szerzett, és nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató lett. 2014-ben olyan új hipnoterápiás módszert dolgozott ki, melynek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így született meg a Kollektív Transzérzékelés, ami a szomatika rendszerét egyesítette a hipnózis erejével.

2017-ben bekövetkezett személyes tragédia hatására teljes életátforduláson ment keresztül. Szakított az addigi szemléletekkel, és elhagyva tanulmányait, megalkotta az Intelligens Gondolkodás Rendszerét, azon belül pedig a Paradox-Pszichológiát. Feleségével – aki egyben munkatársa is – kidolgozták az Inverse-terápiát, a Generációs-hívószót, a Fogalom térképet és az Inverse táblázatot, melyek új alapot teremtenek az egyéni és csoportterápiák területén.

2020-ban alapító tagja lett az ITSIAA (Intelligent Thinking System Independent American Association) amerikai szervezetnek, útjára indítva ezzel a terapeuták új generációjának mozgalmát.

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy időben értesülhess a kétnapos előadások aktuális időpontjairól és a témakörökről, képzésekről, megjelenő új írásaimról, podcastjaimról, és a készülő könyv kiadásának dátumáról.