Jankai János

Jankai János 1967-ben született Magyarországon, négy gyermek édesapja. Húsz éve kezdett el foglalkozni pszichológiával, azon belül pedig a jungi analízissel. Ezt követően autodidakta módon mélyedt el Carl R. Rogers személyközpontú módszerében, és Viktor E. Frankl által alapított Logoterápiába. Számtalan ezoterikus módszert tanulmányozott, végül Gerald F. Kein hipnoterápiás rendszere mellett kötött ki hosszabb ideig. Folyamatos kutató munkát végzett az „Ultra-Deep” és az „Ultra-Hight” hipnózis területein, beleértve a Metafizikai hipnoterápiát is. A későbbiek folyamán instruktori végzettséget szerzett, és nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató lett. 2014-ben olyan új hipnoterápiás módszert dolgozott ki, melynek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így született meg a NSH (Neuro-Somatic Hipnotherapy) módszere, amely a Dahlke-féle szimbólumrendszert egyesítette a hipnózis erejével.

2017-ben bekövetkezett személyes tragédia hatására teljes életátforduláson ment keresztül, melynek hatására felfedezett egy merőben új gondolkodási formát, aminek NT – Negation Thinking nevet adott. Ennek következtében végleg szakított minden addigi szemlélettel, és elhagyva tanulmányait, megalkotta az ITS – Intelligens Gondolkodás Rendszerét, azon belül pedig a Paradox-Pszichológiát. Feleségével – aki egyben munkatársa is – kidolgozták az Inverse-terápiát, a Generációs-hívószót, a Fogalom térképet és az Inverse táblázatot, melyek új alapot teremtenek az egyéni és csoportterápiák területén.

2020-ban alapító tagja lett az ITSIAA (Intelligent Thinking System Independent American Association) amerikai szervezetnek, útjára indítva ezzel a terapeuták új generációjának mozgalmát.

Jankai János

1967-ben születettem Magyarországon, négy gyermek édesapja vagyok. Húsz éve kezdtem el foglalkozni pszichológiával, azon belül pedig a jungi analízissel. Ezt követően autodidakta módon mélyedtem el Carl R. Rogers személyközpontú módszerében, és Viktor E. Frankl által alapított Logoterápiában. Számtalan spirituális módszert tanulmányoztam, végül Gerald F. Kein hipnoterápiás rendszere mellett kötöttem ki hosszabb ideig.

Folyamatos kutató munkát végeztem az „Ultra-Deep” és az „Ultra-Hight” hipnózis területein, beleértve a Metafizikai hipnoterápiát is. A későbbiek folyamán instruktori végzettséget szerzetem, és nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató lettem. 2014-ben olyan új hipnoterápiás módszert dolgoztam ki, melynek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így született meg a NSH (Neuro-Somatic Hipnotherapy) módszere.

2017-ben bekövetkezett személyes tragédia hatására teljes életátforduláson mentem keresztül, melynek hatására szakítottam tanulmányaimmal, és megalkottam az ITS – Intelligens Gondolkodás Rendszerét, azon belül pedig a Paradox-Pszichológiát. Az elmúlt évek alatt kidolgoztam az Inverse-terápiát, a Generációs-hívószót, a Fogalom térképet és az Inverse táblázatot.

2020-ban alapító tagja lettem az ITSIAA (Intelligent Thinking System Independent American Association) amerikai szervezetnek, útjára indítva ezzel a terapeuták új generációjának mozgalmát.

 

Hírlevél
Ha van kedved hozzá, iratkozz fel, és légy részese a gondolkodás evolúciójának...